Cum arată clinica Cardioclass?

Va asteptam intr-o atmosfera calda si primitoare si tot ceea ce intreprindem este din inima pentru inima dumneavoastra

Cum arată clinica noastră

Ce presupune o vizită în clinica Cardioclass

Primul pas este să solicitați o programare folosind datele de contact ale clinicii.

Când ne vizitați pentru prima dată este recomandabil să aveți la dv. rezultatele ultimelor analize de sânge și alte documente medicale cu relevanță (diagnostice anterioare, rezultate investigații întreprinse deja șamd).

Dacă reveniți în urma unui consult anterior, este foarte util să recitiți ultimele documente pe care le-ați primit de la noi pentru a fi siguri că vă programați la investigația sau investigațiile care v-au fost recomandate și de care aveți nevoie.

În marea majoritate a cazurilor, consultul cardiac inițial constă în studierea documentelor medicale pe care le-ați adus, anamneza (discuția cu pacientul), investigațiile inițiale standard (EKG, măsurare tensiune arterială, ecografie cardiacă).

În funcție de rezultatul acestora, pentru a elabora un diagnostic și o schemă de tratament fundamentate, medicul poate recomanda investigații suplimentare (probă de efort, monitorizare EKG sau tensiune arterială, alte ecografii șamd).

În momentul în care diagnosticul a fost stabilit, de regulă, veți primi rezultatul consultului împreună cu recomandările necesare, schema de tratament și scrisoarea medicală.

Ce aveți de făcut după vizita la clinica noastră

În primul rând, este de dorit să urmați cu strictețe tratamentul prescris de medic și recomandările pe care le-a formulat. În cazul în care aveți impresia că medicația prescrisă nu și-a atins scopul sau resimțiți anumite efecte secundare, este recomandabil să anunțați clinica pentru o ajustare a tratamentului.

Totodată, chiar dacă în urma administrării medicației prescrise sau a schimbării stilului de viață vă simțiți mult mai bine sau intuiți că problema dv. s-a rezolvat definitiv, este totuși recomandabil să reveniți în clinică pentru control și reevaluare la termenul prescris de medic. In egală măsură, nu este indicat să vă modificați singur schema de tratament sau să o întrerupeți fără avizul medicului curant.

În cazul în care vi se recomandă alte tratamente sau intervenții în alte specialități medicale este extrem de important să informați inițiatorul acestora asupra afecțiunii cardiace de care suferiți și a tratamentului pe care îl urmați.

Cand aveți nevoie și ce presupune recuperarea cardiovascular
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

De 10 ani Cardioclass vă învață cum să vă păstrați inima sănătoasă

0722327183, 0212500651, 0371318017

office@cardioclass.ro

Str. Negoiu 17, sector 3, București