Despre noi

Bazându-ne pe valori ca responsabilitate, respect, pasiune, calitate,  tratăm și prevenim afecțiunile  cardiovasculare, iar  tot ceea ce facem este din inimă pentru inima dumneavoastră.

De ce Cardioclass?

N

21000 consultații cardiovasculare

Medici formați la institute de referință ca C.C. Iliescu-Fundeni, Urgență-Floreasca, Spitalul Militar Central cu numeroase stagii de perfecționare. Vă putem garanta că vă vom sprijini pentru ca dificultatea în care vă aflați să nu rămână nesoluționată

N

20000 de ecografii de cord si vase

Medici cu prezență constantă în activitatea științifică internă și internațională susținuți permanent de priceperea și devotamentul asistentelor medicale

N

18000 monitorizări holter și 4300 probe de efort

Avem strânse relații de colaborare cu însemnate clinici ce pot duce mai departe efortul nostru (prin metode invazive de data aceasta, coronarografii, angioplastii, operații pe cord etc)

Misiune și valori

N

Serviciu cardiologic neinvaziv complet

Diagnostic precoce, screening cardiovascular, pentru reducerea efectelor și vindecarea maladiilor cardiovasculare

N

Program de prevenție și recuperare

Pentru a evita sau pentru a nu  repeta un eveniment cardiovascular

N

Plus de siguranță și calitate a vieții bolnavului

Tratăm și prevenim în același timp, vă ajutăm sa faceți sport în siguranță

Echipa Cardioclass

Echipa Cardioclass clădită, dar mai ales unificată în timp, este animată de credința că la baza oricărui succes stau atât calitățile profesionale cât și morale pe care le investește în actul medical.

Medicii Cardioclass

DR. LUMINIȚA ILIUȚĂ

MEDIC PRIMAR CARDIOLOG

CONFERENȚIAR UNIVERSITAR

DOCTOR ÎN ȘTIINȚE MEDICALE

CV

DR. MARIUS RAC-ALBU

MEDIC SPECIALIST CARDIOLOG

ȘEF DE LUCRĂRI

DOCTOR ÎN ȘTIINȚE MEDICALE

CV

DR. CRISTINA CECK

MEDIC PRIMAR CARDIOLOG

CV

DR. FLORINA VOINEA

MEDIC SPECIALIST CARDIOLOG

CV

DR. RĂZVAN TICULESCU

MEDIC PRIMAR CARDIOLOG

CV

DR. ANDREEA CUCULICI

MEDIC PRIMAR CARDIOLOG

DOCTOR ÎN ȘTIINȚE MEDICALE

CV

DR. GABRIELA SÂRCĂ

MEDIC PRIMAR CARDIOLOGIE

MEDIC PRIMAR MEDICINĂ INTERNĂ

DOCTOR ÎN ȘTIINȚE MEDICALE

CV

DR. RAFAEL HALPERN

MEDIC PRIMAR CHIRURGIE VASCULARĂ

CV

DR. ALEXANDRU VASILESCU

MEDIC PRIMAR CHIRURGIE CARDIOVASCULARĂ

DOCTOR ÎN ȘTIINȚE MEDICALE 

CV

DR. ISABELLA OPREA

MEDIC PRIMAR CHIRURGIE VASCULARĂ

CV

Cu ce aparatură lucrăm?

Pentru a asigura cea mai bună calitate a actului medical, lucrăm cu aparatură de ultimă generație.  Astfel, în dotarea clinicii există 3 ecografe de cord și vase, toate dotate cu Doppler tisular, 4 electrocardiografe fixe, un electrocardiograf mobil, 10 aparate pentru monitorizarea ambulatorie a electrocardiogramei pentu 24 ore-5 zile (Holtere EKG), dintre care 3 pe 12 canale, restul pe 7 canale, 7 aparate pentru monitorizarea ambulatorie a tensiunii arteriale, 2 electrocardiografe la distanță – telemetrie (pentru 7 zile-1 lună), 2 defibrilatoare, 2 benzi pentru probă de efort.

De asemenea, suntem printre puținele clinici din țară care utilizează o aplicație software dedicată și, în acest mod, avem o evidență foarte clară a dosarului medical al pacientului, a evoluției de-a lungul timpului….ca să vă simțiți în siguranță….

Citeste mai mult…

Cum arată clinica Cardioclass?

Vă așteptăm într-o atmosferă caldă și primitoare, beneficiem de spații generoase în care să vă simțiți în siguranță, ca la dumneavoastră acasă, departe de senzația că vă aflați într-un spital….

Vedeți mai mult….

Ce presupune o vizită în clinica Cardioclass

Primul pas este să solicitați o programare folosind datele de contact ale clinicii.

Când ne vizitați pentru prima dată este recomandabil să aveți la dv. rezultatele ultimelor analize de sânge și alte documente medicale cu relevanță (diagnostice anterioare, rezultate investigații întreprinse deja șamd).

Dacă reveniți în urma unui consult anterior, este foarte util să recitiți ultimele documente pe care le-ați primit de la noi pentru a fi siguri că vă programați la investigația sau investigațiile care v-au fost recomandate și de care aveți nevoie.

În marea majoritate a cazurilor, consultul cardiac inițial constă în studierea documentelor medicale pe care le-ați adus, anamneza (discuția cu pacientul), investigațiile inițiale standard (EKG, măsurare tensiune arterială, ecografie cardiacă).

În funcție de rezultatul acestora, pentru a elabora un diagnostic și o schemă de tratament fundamentate, medicul poate recomanda investigații suplimentare (probă de efort, monitorizare EKG sau tensiune arterială, alte ecografii șamd).

În momentul în care diagnosticul a fost stabilit, de regulă, veți primi rezultatul consultului împreună cu recomandările necesare, schema de tratament și scrisoarea medicală.

Ce aveți de făcut după vizita la clinica noastră

În primul rând, este de dorit să urmați cu strictețe tratamentul prescris de medic și recomandările pe care le-a formulat. În cazul în care aveți impresia că medicația prescrisă nu și-a atins scopul sau resimțiți anumite efecte secundare, este recomandabil să anunțați clinica pentru o ajustare a tratamentului.

Totodată, chiar dacă în urma administrării medicației prescrise sau a schimbării stilului de viață vă simțiți mult mai bine sau intuiți că problema dv. s-a rezolvat definitiv, este totuși recomandabil să reveniți în clinică pentru control și reevaluare la termenul prescris de medic. In egală măsură, nu este indicat să vă modificați singur schema de tratament sau să o întrerupeți fără avizul medicului curant.

În cazul în care vi se recomandă alte tratamente sau intervenții în alte specialități medicale este extrem de important să informați inițiatorul acestora asupra afecțiunii cardiace de care suferiți și a tratamentului pe care îl urmați.

Când aveți nevoie și ce presupune recuperarea cardiovasculară

De 10 ani Cardioclass vă învață cum să vă păstrați inima sănătoasă

0722327183, 0212500651, 0371318017

office@cardioclass.ro

Str. Negoiu 17, sector 3, București