Misiune și valori

Clinica Cardioclass (CMI dr. ILIUȚĂ LUMINIȚA-CARDIOLOGIE) a luat ființă din dorința de a reduce suferința umană provocată de bolile cardiovasculare, tratând și prevenind totodată aceste afecțiuni. Astfel, prin efortul conjugat al echipei noastre și al pacientului putem aduce un plus de siguranță și de calitate vieții bolnavului cardiovascular.

Pentru a atinge acest obiectiv, ne-am propus să vă oferim un serviciu cardiologic neinvaziv complet care să vă asigure un sprijin competent și prompt  în identificarea maladiei cardiace care v-a adus la noi iar apoi  să vă ajute să-i reduceți efectele sau să o vindecați.

De asemenea, în cadrul programelor de screening cardiovascular vă evaluăm scorul de risc cardiovascular, probabilitatea pe care o aveți de a dobândi o maladie cardiacă și reușim să identificăm din timp și să tratăm prompt eventuale probleme cardiologice, chiar dacă dumneavoastră sunteți asimptomatici.

 

În egală măsură, prin programele de prevenție primară și secundară recuperare și sport în siguranță vă putem ajuta să nu repetați un eveniment  cardiovascular nedorit  sau să îl evitați dacă nu v-ați întâlnit deja cu acesta.

Cu ajutorul unei echipe profesioniste și dedicate de medici și asistente, utilizând aparatură medicală modernă și performantă și într-o atmosferă caldă și primitoare, ne străduim să identificăm cauzele problemelor pe care le aveți și să vă oferim răspunsurile și soluțiile pe care le așteptați de la noi.

Totodată, suntem în permanență preocupați de diversificarea serviciilor  pe care vi le oferim și de înbunătățirea continuă a calității acestora în speranța că vom reuși să creștem satisfacția dumneavoastră față de actul medical pe care vi-l oferim.

Bazându-ne pe valori ca responsabilitate, respect, pasiune, calitate, sperăm să vă câștigăm încrederea și să vă convingem că tot ce întreprindem este din inimă pentru inima dumneavoastră.

 

N

Serviciu cardiologic neinvaziv complet

Diagnostic precoce, screening cardiovascular, pentru reducerea efectelor și vindecarea maladiilor cardiovasculare

N

Program de prevenție și recuperare

Pentru a evita sau pentru a nu  repeta un eveniment cardiovascular

N

Plus de siguranță și calitate a vieții bolnavului

Tratăm și prevenim în același timp, vă ajutăm sa faceți sport în siguranță

0722327183, 0212500651, 0371318017

office@cardioclass.ro

Str. Negoiu 17, sector 3, București