De ce Cardioclass?

 Pentru că echipa Clinicii Cardioclass formată din medici și asistente cu o bogată experiență în domeniul cardiologiei nutrește credința că, de-a lungul anilor de existență, a reușit să salveze nenumărate vieți puse în pericol de maladia cardiacă și, totodată, că a avut succes în încercarea de a găsi cele mai bune răspunsuri problemelor pe care le creează o inimă mai puțin sănătoasă.

 Pentru că în spatele afirmației de mai sus stau atât cele peste 27700 de consultații cardiovasculare, 26900 ecografii de cord si vase, 27100 monitorizări holter și 5800 probe de efort efectuate în clinică, dar mai ales fidelitatea și aprecierea pacienților noștri.

 Pentru că medicii clinicii sunt formați la institute de referință (C.C. Iliescu-Fundeni, Urgență-Floreasca, Spitalul Militar Central etc), au numeroase stagii de pregătire și perfecționare în țară și străinătate, au o constantă prezență în activitatea științifică internă și internațională, și pentru că sunt susținuți permanent de priceperea și devotamentul asistentelor medicale.

 

Pentru că, chiar și de la distanță, prin email sau telefon, suntem gata oricând să vă răspundem întrebărilor sau să vă ajutăm într-o situație nedorită.

 Pentru că, faptul că avem strânse relații de colaborare cu însemnate clinici ce pot duce mai departe efortul nostru (prin metode invazive de data aceasta, coronarografii, angioplastii, operații pe cord etc), vă poate garanta că vă vom sprijini pentru ca dificultatea în care vă aflați să nu rămână nesoluționată până la capăt.

Pentru că, pe lângă rezultate, dorim să vă oferim ceea ce poate nu ați găsit în altă parte, respect, atenție, empatie, răbdare, astfel încât să ne răsplătiți la rându-vă cu încrederea si aprecierea dv.

Pentru că, deși nu ne autointitulăm “centru de excelență”, majoritatea covârșitoare a pacienților noștri cred că facem o treabă foarte bună.

Pentru că tot ceea ce întreprindem este din inimă pentru inima dumneavoastră.

0722327183, 0212500651, 0371318017

office@cardioclass.ro

Str. Negoiu 17, sector 3, București