Cu ce aparatură lucrăm….

Pentru a asigura cea mai bună calitate a actului medical, lucrăm cu aparatură de ultimă generație.  Astfel, în dotarea clinicii există 3 ecografe de cord și vase, toate dotate cu Doppler tisular, 4 electrocardiografe fixe, un electrocardiograf mobil, 10 Holtere EKG (dintre care 3 pe 12 canale, restul pe 7 canale), 7 aparate pentru monitorizarea ambulatorie a tensiunii arteriale, 2 electrocardiografe la distanță – telemetrie, 2 defibrilatoare.

Ecograf Philips Affiniti 30

Ecograf General Electric Vivid i

Ecograf Philips HD7XE

Electrocardiograf BTL 08 LT Plus

Electrocardiograf BTL 08 MT Plus

Electrocardiograf BTL SD3

Electrocardiograf mobil BTL Flexi 12

Proba de efort pe covor rulant BTL 770M

EKG la distanta - telemetrie Istel HR-2000

Monitorizare ambulatorie (Holter) EKG pe 7 canale BTL H300

Monitorizare ambulatorie TA BTL 08

Monitorizare ambulatorie (Holter) EKG pe 12 canale BTL H600

Defibrilator Philips HeartStart FR2

Defibrilator Primedic DefiMonitor XD300

Ce presupune o vizită în clinica Cardioclass

Primul pas este să solicitați o programare folosind datele de contact ale clinicii.

Când ne vizitați pentru prima dată este recomandabil să aveți la dv. rezultatele ultimelor analize de sânge și alte documente medicale cu relevanță (diagnostice anterioare, rezultate investigații întreprinse deja șamd).

Dacă reveniți în urma unui consult anterior, este foarte util să recitiți ultimele documente pe care le-ați primit de la noi pentru a fi siguri că vă programați la investigația sau investigațiile care v-au fost recomandate și de care aveți nevoie.

În marea majoritate a cazurilor, consultul cardiac inițial constă în studierea documentelor medicale pe care le-ați adus, anamneza (discuția cu pacientul), investigațiile inițiale standard (EKG, măsurare tensiune arterială, ecografie cardiacă).

În funcție de rezultatul acestora, pentru a elabora un diagnostic și o schemă de tratament fundamentate, medicul poate recomanda investigații suplimentare (probă de efort, monitorizare EKG sau tensiune arterială, alte ecografii șamd).

În momentul în care diagnosticul a fost stabilit, de regulă, veți primi rezultatul consultului împreună cu recomandările necesare, schema de tratament și scrisoarea medicală.

Ce aveți de făcut după vizita la clinica noastră

În primul rând, este de dorit să urmați cu strictețe tratamentul prescris de medic și recomandările pe care le-a formulat. În cazul în care aveți impresia că medicația prescrisă nu și-a atins scopul sau resimțiți anumite efecte secundare, este recomandabil să anunțați clinica pentru o ajustare a tratamentului.

Totodată, chiar dacă în urma administrării medicației prescrise sau a schimbării stilului de viață vă simțiți mult mai bine sau intuiți că problema dv. s-a rezolvat definitiv, este totuși recomandabil să reveniți în clinică pentru control și reevaluare la termenul prescris de medic. In egală măsură, nu este indicat să vă modificați singur schema de tratament sau să o întrerupeți fără avizul medicului curant.

În cazul în care vi se recomandă alte tratamente sau intervenții în alte specialități medicale este extrem de important să informați inițiatorul acestora asupra afecțiunii cardiace de care suferiți și a tratamentului pe care îl urmați.

Cand aveți nevoie și ce presupune recuperarea cardiovasculara
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

0722327183, 0212500651, 0371318017

office@cardioclass.ro

Str. Negoiu 17, sector 3, București